Studiekvalitet

Nyhetsarkiv for Studiekvalitet

Høsten 2015 skal 11 emner være piloter for en ny læringsplattform ved UiB. Målet er å bygge en fleksibel og fremtidsrettet plattform som gir et godt digitalt rom for undervisere og studenter i deres undervisnings- og læringsprosesser.
Emnet «Praktisk Informasjonsarbeid» får pris for særlig vellykket studiekvalitet. Professor Anne Berit Guttormsen blir hedret for sin evne til å ta vare på studentene.
13. mai 2013 inviterer Universitetet i Bergen til nasjonal studiekvalitetskonferanse med læringsutbytte som tema.
Universitetet i Bergen inviterer til nasjonal studiekvalitetskonferanse 13. mai 2013, med vurderingsformer, læringsutbytte og evaluering som tema.
Universitetet i Bergen inviterer til nasjonal studiekvalitetskonferanse 14. mai, på Clarion Hotell, Flesland
UiBs fagmiljøer produserer årlig et stort antall evalueringer, meldinger og rapporter knyttet til utdanningene. Studiekvalitetsbasen tar sikte på å gjøre slike dokumenter tilgjengelige for studenter, forskere og andre interesserte.
Ugleprisen for godt studiekvalitets- og utviklingsarbeid og Læringsmiljøprisen ble utdelt på studiekvalitetsseminaret i desember 2010.