Click

Utdanning

Møt UiB

Åpen dag: Påmeldingen er i gang

8. mars åpner vi dørene for deg som er interessert i å vite mer om hvordan det er å være UiB-student. Meld deg på innen 1. mars.

opendag20.jpg

Bilde fra Åpen dag 2016
Åpen dag er for deg som vil vite mer om hvordan det er å være student ved UiB. Du får et innblikk i studentlivet og får også sjansen til å delta på fagdager etter dine interesser.
Foto:
Eivind Senneset
Meld deg på Åpen dag

Vi ønsker å bidra til at du som skal studere er mest mulig informert om våre studier, og føler deg forberedt på studenttilværelsen. Fellesåpningen kl. 09.00 gir deg en forsmak på universitetslivet med temaer som karriere, utveksling og studentliv. Åpen dag har også faglig kvalitetsinnhold som er relevant for undervisningen.

Fellesåpning og fagdager

Fellesåpning kl. 9.00-10.00

Alle som melder seg på en fagdag er automatisk også påmeldt fellesåpningen klokken 09.00-10.00. Åpningen vil foregå tre steder samtidig med tilnærmet samme programmet alle steder. Alle få beskjed på e-post og sms om oppmøtested blir Universitetsaulaen, idrettshallen på Studentsenteret eller i auditorium Egget på Studentsenteret. Inndelingen skjer etter fagdag, slik at alle som har valgt en fagdag skal møte samme sted kl. 09.00. På fellesåpningen får du vite mer om:

• Hvordan du kan få en god overgang fra å være elev til å bli student
  • Praktiske øvelser for bedre studiemestring: Dette kan også komme godt med som elev på videregående
  • Tips til hvordan du kan bli jobbklar mens du studerer: Alle er jo opptatt av hva man kan bruke studiene til!
  • Utveksling: Vi svarer på hvorfor du bør ta et opphold i utlandet som en del av studiene. Kanskje du vil begynne å tenke på hvor du vil reise allerede nå?

Fagdager

I år vil vi tilby fagdager i disse temaene, klikk på hver enkelt for program og påmelding:

Dagen ser slik ut

FellesåpningFagdag 1Fagdag 2
09.00-10.0010.15-11.45*12.00-14.00*
Åpning og fellesdelFagdagLunsj kl. 12* og fagdag starter 12.30*

*Arrangementene (inkl. lunsj) på Det medisinsk-odontologiske fakultetet vil starte et kvarter senere på grunn av reisetiden.

Høgskolen på Vestlandet og VID Bergen arrangerer også Åpen dag 8. mars.

Nyhet: Rådgiversamling

Nytt i år er at vi inviterer rådgivere og interesserte lærere til en samling på Åpen dag. Her vil rektor, viserektor og avdelingsdirektør for Studieadministrativ avdeling fortelle om UiB: Hva er våre hovedsatsinger og prioriteringer? Og hvilke studier er vi spesielt gode på? Meld deg på rådgiversamlingen i vårt skjema.

Tidspunkt: 11.00-12.00, etterfulgt av lunsj
    Sted: Seminarrom D på Studentsenteret i Parkveien 1