Utdanning

Møt UiB

Åpen dag ved Universitetet i Bergen

På Åpen dag kan du velge mellom over 40 arrangementer innen mer enn 25 ulike fagretninger. Vi gleder oss til å vise deg hvordan det er å studere ved Universitetet i Bergen.

opendag2017-01_red.jpg

Elever i en gymsal sittende på stoler, fokus på fire i forgrunnen
På Åpen dag ved Universitetet i Bergen kan du delta på faglige arrangementer innen mange ulike temaer. Ved å være på campus får du også innblikk i hvordan det er å være student.
Foto:
Eivind Senneset

Vi ønsker å gi deg en smakebit på hvordan det er å studere hos oss, så 7. mars 2018 ønsker vi hjertelig velkommen til:

• deg som vil vite mer om høyere utdanning
  • deg som ikke helt vet hva du skal bli
  • deg som ikke vet akkurat hvilket fag som passer deg best
  • deg som ønsker å fordype deg i et eller flere fag en hel dag
  • deg som er nysgjerrig på hvordan studentene på UiB har det
  • deg som lurer på hvordan du kan få en god overgang fra å være elev til å bli student

Sammen om Åpen dag

HVLNHH, NLA og VID arrangerer også Åpen dag 7. mars 2018. Vi vil legge opp programmet slik at du skal ha mulighet til å delta ved mer enn én institusjon.