Gå til innhold
English A A A

Nettbaserte studier og studiesamlinger

Mye av vår videreutdanning er nettbaserte eller nettstøttede fjernstudier. Mange av dem er supplert med studiesamlinger. I andre videreutdanningstilbud er studiesamlinger på opp til en uke selve bærebjelkene i undervisningen.

Forskningsbasert utdanning

Profesjonsutdanninger, fagstudier og enkeltkurs blir tilrettelagt av anerkjente forskere og undervisere med solid faglig bakgrunn, bredt samfunnsperspektiv og gode nettverk.

profiltekstbilde

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta melding om aktuelle etter- og videreutdanningskurs?

Meld deg på nyhetsbrev her

UiB Alumni

Gjennom UiB Alumni kan tidligere studenter holde kontakten med venner og kjente fra studietiden. I tillegg blir en oppdatert på hva som skjer ved UiB - både faglig og sosialt.

 

Meld deg inn nå!

forsidebilde

Videreutdanning åpner dører!

UiB tilbyr fleksibel universitetsutdanning på deltid, med læringsformer som er tilpasset læringsbehov, livssituasjon og arbeidsplass, uavhengig av bosted. Du får studiepoeng, økt kompetanse og fordeler i din videre karriere.

 • kurs
  Spansk er et av språkene du kan studere som nettstudium.

  Kurstilbud 2014-2015

  Som etter- og videreutdanning tilbyr vi kurs innenfor temaene helse, HMS, jus, kunst, psykologi, samfunn, realfag og språk. Se oversikten over kursene her.

 • masterprogram
  ingressbilde

  Masterprogram

  Er du klar for å fordype deg i et interessant og utfordrende fagfelt? Her finner du en oversikt over masterprogrammene vi tilbyr.