Hjem

Etter- og videreutdanning

Videreutdanning

Starter nytt deltidsstudium i flerkulturell forståelse og kommunikasjon

Hvordan kan økt kulturforståelse gi styrket yrkeskompetanse? Hvilke misforståelser kan oppstå i møtet mellom mennesker med ulik kulturbakgrunn? Det er noen av spørsmålene som står sentralt i det nye deltidsstudiet Flerkulturell forståelse og kommunikasjon.

Etterutdanning i tekstil

Digital vev - kurs for kunstnere og designere

Institutt for kunst arrangerer kurs i Digital vev for kunstnere, kunsthåndverkere, designere og studenter med gjennomført kjernekurs i vev eller tilsvarende. Kurset starter opp i februar 2018.

Nettstudier

Stor interesse for nettarabisk

– Jeg har lyst til å lære meg arabisk for å kommunisere bedre med arabisktalende pasienter, sier Tobias Franke. Legen fra Lærdal startet denne uken på det flunkende nye nettstudiet i arabisk ved UiB.

Videreutdanning for lærere

Kompetanse for kvalitet 2018-2019

UiB tilbyr videreutdanning i matematikk, naturfag, norsk og spansk gjennom videreutdanningsordningen Kompetanse for kvalitet studieåret 2018-2019. Søknadsfristen er 1. mars 2018.

Norsk 1 og Norsk 2 2017-2018

Slår et slag for sjangerlære

- Hvis du kjenner de klassiske litterære sjangrene godt, kan analyseverktøyene brukes på alle typer sjangre, sier førsteamanuensis Anders M. Gullestad. Han har ansvar for litteraturemnene på videreutdanningskursene Norsk 1 og Norsk 2.

UiB Alumni 

Gjennom UiB Alumni kan du som har studert ved Universitetet i Bergen holde kontakten med venner og tidligere medstudenter. I tillegg vil vi holde deg oppdatert på hva som skjer ved UiB både faglig og sosialt.

Meld deg inn i UiB Alumni nå!