Hjem

Etter- og videreutdanning

Etterutdanning for lærere

Faglig-pedagogisk dag 2018

Universitetet i Bergen ønsker lærere og andre tilsatte i skolen velkommen til Faglig-pedagogisk dag fredag 2. februar 2018!

fp_profil_til_web.jpg

Invitasjon til å melde inn bidrag til FP-dag
Universitetet i Bergen ønsker lærere og andre tilsatte i skolen velkommen til Faglig-pedagogisk dag fredag 2. februar 2018!

Faglig-pedagogisk dag er UiBs største årlige etterutdanningsarena for lærere i skolen. Forskere fra alle fakulteter bidrar med innblikk i egne forskningsprosjekter og spennende nye forskningsfunn. Vi håper du vil bruke dagen til å få ny kunnskap, finne inspirasjon til egen undervisning og knytte kontakter med oss på Universitetet. 

Program 2018

Programmet er nå klart, se lenke til programsidene under. Her finner du en samlet oversikt, samt en oversikt over de parallelle temarekkene hvor vi har samlet forelesninger innen beslektede temaer, på tvers av fag- og fakultetstilknytning. Du står selvsagt fritt til å velge om du vil følge en temarekke eller plukke fritt fra hele programmet. 

Trykt programfolder med oversikt over alle forelesninger, seminar og workshops med tid og sted er sendt ut til skolene. Vi tar forbehold om mindre endringer. Har du spørsmål, kan du ta kontakt med koordinator Marianne Lundanes, se kontaktinfo i høyremenyen. 

Program FP-dag 2. februar 2018

Last ned programfolder

Meld deg på her


Temarekker 2018

 

Praktisk informasjon

Alle forelesninger er lagt til ulike bygg sentralt på UiBs campus på Nygårdshøyden.
Se kart for en oversikt over hvor de ulike byggene ligger. 

Det er kafé/kantine flere steder på campus, som har disse åpningstidene: 

Jusbygget, Dragefjellet09.00 - 15.30
Sydneshaugen skole08.00 - 15.30
Universitetsbiblioteket, Humaniora08.00 - 17.00
Christie kafe, Universitetsaulaen08.00 - 16.00
Studentsenteret08.00 - 18.00
SV-bygget09.00 - 15.00