Hjem
Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Konsulent i Geelmuyden Kiese

Snorre Erichsen Skjevrak fullførte sin mastergrad i 2017, og jobber nå som konsulent innen fagavdeling for samfunn og politikk i Geelmuyden Kiese.

Hovedinnhold

Adm.org har vært ekstremt givende og nyttig for meg både i Arbeiderpartiets stortingsgruppe og i GK. Jeg bruker det jeg har lært hver eneste dag.

Kan du fortelle litt om arbeidet ditt? Hva er de konkrete arbeidsoppgavene dine?

Jeg jobber som konsulent innen fagavdeling for samfunn og politikk i Geelmuyden Kiese. GK er et kommunikasjonsbyrå med 150 ansatte i Oslo, Bergen, København og Stockholm. Jeg jobber med samfunnsanalyse, analyse av politiske prosesser, mediehåndtering, samt rådgivning til organisasjoner og bedrifter. Tidligere har jeg jobbet med kommunikasjon og politisk rådgivning for AUF og Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

Hva er det beste med jobben din - og det mest utfordrende?

Det beste med jobben min er at jeg jobber i Norges beste kommunikasjonsbyrå. GK er kresne på hvem de ansetter, og vi får jobbe med de viktigste organisasjonene og bedriftene. Jeg jobber sammen med utrolig kunnskapsrike mennesker med interessante og forskjellige bakgrunner, fra finans til mote til politikk. Jeg lærer mye av de jeg jobber med hver eneste dag.

Hvordan får du bruk for utdannelsen din i jobben?

Jeg får bruk for både den faglige kunnskapen jeg har tilegnet meg, men også de analytiske verktøyene og arbeidsmetodene. Adm.org har vært ekstremt givende og nyttig for meg både i Arbeiderpartiets stortingsgruppe og i GK. Jeg bruker det jeg har lært hver eneste dag.

Hva var det som gjorde at du valgte admorg ved UiB?

Jeg valgte adm.org fordi jeg interesserer meg for offentlig politikk, og adm.org har en unik faglig tyngde i studiet av hvordan offentlige og private organisasjoner fungerer. Samfunnets største utfordring i årene fremover er å begrense veksten i offentlig pengebruk, samtidig som vi tar vare på den norske modellen med et sterkt sosialt sikkerhetsnett som tar vare på alle mennesker i landet vårt. Det er stort behov for adm.orgere med god innsikt i hvordan organisasjoner og reformer fungerer.

Hva tenker du på som det beste ved studietiden ved UiB?

Adm.org har et veldig viktig fortrinn i forskningsgruppene. Selv var jeg tilknyttet forskningsgruppe for politikk og flernivåstyring. I tillegg finnes det veldig mange spennende forskningsprosjekter å knytte seg til når man skriver masteroppgave. Det løfter kvaliteten både på oppgave og studenten.

Er det noe du skulle ønske at noen hadde fortalt deg da du var ny student? / Har du noen tips?

Jeg skulle ønske at jeg hadde vært litt bedre til å planlegge og stresset litt mindre.