Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Hvorfor bør man studere AdmOrg?

Lag en rekrutteringsvideo for instituttet innen 1. mars, og vinn 5000 kr!

Videokonkurranse, AdmOrg

Produsent:
UiB

Instituttet vil ha flere studenter, og arrangerer derfor en videokonkurranse hvor vi vil ha et godt svar på spørsmålet: «Hvorfor studere AdmOrg?». Vi har selv mange svar på dette, men vil gjerne høre fra deg. Om du studerer eller har studert AdmOrg, eller om du er interessert i fagretningen, så håper vi at du kan gi oss et godt svar.

Har du det beste svaret? Send inn din rekrutteringsvideo! Den beste videoen premieres med 5000 kr, og 2000 kr for opptil de tre nest beste.

Konkurranseregler

• Videoen bør være ikke være lenger enn 30-45 sekunder lang.
  • Du står fritt i valg av format/virkemidler (animasjon, levede bilder, musikk osv.) men innholdet må være passende til publisering på instituttets nettsider.
  • Bruk av rettighetsbelagte bilder og musikk må være klarert med rettighetshaver.
  • Søknadsfristen til Samordna opptak 15. april må komme fram i slutten av videoen.
  • Leveres i MP4-format til studieveileder@aorg.uib.no innen 1. mars 2018.
  • Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap står fritt til å bruke innsendte bidrag i promoteringsøyemed, men opphavsperson vil alltid bli kreditert.