Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap
March / Olsen Æresforelsning 2018

Institutions matter: Now more than ever

W. Richard Scott holder den første March/Olsen æresforelesningen.

Foto/ill.:
tgu

Hovedinnhold

Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap er stolt av å introdusere den første forelesningen i det som planlegges å bli en årlig æresforelesning:

March / Olsen Honorary Lecture 2018

Utgangspunktet for forelesningen vil være de store vitenskapelige bidragene fra James G. March og Johan P. Olsen innen organisatorisk og institusjonell teori.

Til å holde den første forelesningen har vi fått en av de mest fremtredende forskerne innen organisatorisk sosiologi og institusjonsteori;

W. Richard Scott

Han er en kjent foredragsholder og forfatter av mange bøker, blant annet klassikeren Organizations and Organizing: Rational, Natural and Open System Perspectives, and Institutions and Organizations.

Tittelen på forelesningen er

• “INSTITUTIONS MATTER: NOW MORE THAN EVER” - March and Olsen’s institutional framework to consider the current challenges confronting democratic governance.

Introduksjon vil bli gitt av James C. March (via video) og Johan P. Olsen (tilstede).

• Forelesingen er åpen for alle
Tilknyttet innhold