Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap
TROPICO blog

Er COVID-19 ei drivkraft for digital omstilling?

COVID-19 har skapt uforutsette utfordringar for korleis me lever, arbeider og samhandlar. Les TROPICO- bloggen om erfaringane med heimekontor og bruken av digitale verkty.

illustration photo
Foto/ill.:
illustration: Colourbox

Hovedinnhold

COVID-19 har skapt uforutsette utfordringar for korleis me lev, arbeidar og samhandlar.

Tilsette og studentar ved Universitetet i Bergen (UiB) har gjennom dei to første vekene etter stenging vist både velvilje og evne til å tilpassa seg det å vera ein del av eit digitalt universitet. I siste blogginnlegg frå TROPICO prosjektet, reflekterer Line Marie Sørsdal og Karolina Półtorak over erfaringane med heimekontor og bruken av digitale verktøy ved UiB i denne krisesituasjonen.

Delar av forklaringa på kvifor tilsette og studentar ved UiB klarte å omstille seg til heimekontor og nettundervisning på så kort tid er at fleire digitale løysing var på plass før krisa. I blogg innlegget dela administrasjonssjef ved Institutt for administrasjons og organisasjonsvitskap, Charlotte Lillefjære-Tertnæs, sine refleksjonar om hovudutfordringane i omstillinga og den auka avhengigheten av digitale plattforma.

Les heile innlegget:  “Home Office During the COVID-19 Pandemic – a Driver for Digital Change?her.

Om du vil holde deg oppdatert på TROPICO prosjektet kan du melde deg på deira nyhetsbrev her.