Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

New article describes and analyzes the decision‐making process related to the establishment of Norway's National Police Emergency Response Center (NPERC). Authors' are Per Lægreid (UIB), Lise H. Rykkja (UIB) and Tom Christensen (UIO)
Professor Marit Skivenes har publisert en artikkel i International Journal of Children’s Rights.
SV-fakultetet opplever rekordstor søkning til studieprogrammer på bachelornivå med 11 prosent i forhold til fjoråret. Søkertallene til masterprogrammene på fakultetet øker med hele 14 prosent.
Bleiklie med ny artikkel i Encyclopedia of International Higher Education Systems and Institutions.
Forelesningene vil fortsatt foregå på høyden til høsten, og ikke hjemme i sofaen med VR-briller.
Vi har spurt de ansatte på instituttet hvorfor man bør studere hos oss, og presenterer her noen av de beste grunnene!
I en ny artikkel undersøker Ida Benedicte Juhasz argumentasjonen foreldre benytter når de anker barnevernssaker om omsorgsovertakelse til tingretten.
Fra høsten av vil en rekke av forelesningene ved administrasjon og organisasjonsvitenskap spilles inn med VR-teknologi!
Vi har kåret en vinner av videokonkurransen med temaet «Hvorfor bør man studere AdmOrg?»!
Lurer du litt på å søke master i admorg? Men er usikker på hva det egentlig handler om? Kom på vårt orienteringsmøte 6. mars!
Lag en rekrutteringsvideo for instituttet innen 1. mars, og vinn 5000 kr!
Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap har åpen dag onsdag 7. mars!
Forskergruppen «European Group for Public Administration» holder sin årlige konferanse 5-7. september 2018, i Lausanne, Sveits.
Universitetet i Bergen ønsker lærere og andre tilsatte i skolen velkommen til Faglig-pedagogisk dag fredag 2. februar 2018! Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap bidrar med tre brennaktuelle tema på programmet.
Fristen for å søke utveksling fra høsten 2018 nærmer seg. Et opphold i utlandet gir deg nye faglig perspektiv og unik erfaring.
Elvbakken, Hansen og Kuhnle som temaredaktører for Norsk sosiologisk tidsskrift.