Universitetsmuseet har åpnet

Gratis inngang for studenter

Gladmelding til studenter ved UiB: Det blir gratis inngang på det nyåpnede Universitetsmuseet. Ansatte får rabatterte priser.

Universitetsmuseet i Bergen
14. oktober åpnet Universitetsmuseet, naturhistorie, med en rekke nye og spennende utstillinger.
Foto/ill.:
Torill Sommerfelt Ervik, UiB

14. oktober gjenåpnet endelig Universitetsmuseet, naturhistorie, etter en seks år lang renoveringsperiode. Publikum kan nå oppleve et forskningsmuseum som blander historie og moderne løsninger, gjennom 16 nye og gamle utstillinger med moderne formidlingsteknologi og nye romløsninger.

I tiden fremover vil det - i tillegg til faste og midlertidige utstillinger - bli gjennomført en rekke arrangementer på museet. De kan man holde seg oppdatert på på Universitetsmuseet i Bergen sine nye nettsider eller ved å bli medlem i Universitetsmuseet sin Facebook-side.

Gratis inngang for studenter

Arenaleder ved Universitetsmuseet, Eli Hausken, kommer nå med en gladnyhet til studenter ved UiB:

- Studenter ved UiB får gratis inngang på museet ved å vise studentkort i museumsbutikken. Vi ønsker at våre studenter både skal føle eierskap til museet, og bli inspirert av utstillingene, sier hun.

Videre vil ansatte ved UiB få rabatterte billetter til 80 kroner, som bestilles som honnørbillett.

Også barn og unge under 18 år vil komme gratis inn på museet.

Publikum forøvrig kan få rabatterte billetter ved å bestille billettene på nettsidene. Nettbillettene koster 100 kroner, mens billettene i museumsbutikken for ordinære besøkende vil koste 120 kroner.

Årsbillett til museet koster 400 kroner.

I museets åpningstid er museumsbutikken og utstillingen Verdensbilder åpne for publikum uten å måtte løse billett. I Verdensbilder står dørene åpne inn til kafé Christie og her er det lov å nyte en kopp kaffe, men dessverre ikke mat.

Mer info og kjøp av billetter på nettsidene til Universitetsmuseet.