Hjem
Aktuelt
Nyhet

To nye avdelingsdirektører ansatt på UiB

Anne Line Grepne blir kommunikasjonsdirektør og Katrine Brosvik Thorsen er ansatt som HR-direktør ved Universitetet i Bergen.

Anne Line Grepne og Kathrine Brosvik Thorsen
Anne Line Grepne blir ny kommunikasjonsdirektør og Kathrine Brosvik Thorsen blir ny HR-direktør.
Foto/ill.:
AFF / UiB

Hovedinnhold

– Jeg er svært glad for at Anne Line og Kathrine blir en del av avdelingsdirektørgruppen, og ser frem til å få dem på plass, sier universitetsdirektør Tore Tungodden.

Kathrine Brosvik Thorsen er ansatt som avdelingsdirektør for HR-avdelingen. Hun kommer fra stillingen som programleder for UiB tjenesteutvikling. Thorsen er utdannet jurist og har tidligere arbeidet 14 år ved HR-avdelingen.

– Med Kathrine får UiB en faglig sterk HR-direktør som kjenner organisasjonen, og hun vil ha et helhetlig perspektiv i arbeidet med å utvikle HR-tjenestene ved universitetet, sier Tungodden

Thorsen tiltrer i stillingen ved årsskiftet.

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til HR-avdelingen. UiB sin strategi har store ambisjoner for hvordan universitetet skal utvikle seg som organisasjon og jeg ser fram til å bidra i dette arbeidet sammen med avdelingen, sier Kathrine Brosvik Thorsen.

Ny kommunikasjonsdirektør

Anne Line Grepne er ansatt som avdelingsdirektør for Kommunikasjonsavdelingen. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH og kommer fra stilling som seniorkonsulent i AFF. Grepne har også erfaring som prosjektdirektør ved NHH og fra ulike konsulentselskaper.

– Med Anne Line får UiB en strategisk og utviklingsorientert kommunikasjonsdirektør som har meget god innsikt i sektoren, sier Tungodden

Grepne tiltrer i stillingen etter nyttår.

– Jeg gleder meg veldig til å bli leder for Kommunikasjonsavdelingen. UiB har store ambisjoner for hvordan vi skal utvikle vår eksterne og interne kommunikasjon og jeg ser virkelig fram til å arbeide sammen med avdelingen for å nå disse ambisjonene, sier Anne Line Grepne.