Hjem
Aktuelt
ONE OCEAN WEEK

One Ocean Week 2024 – UiBs program

For andre gang arrangeres One Ocean Week i midten av april – en uke med spennende og underholdende arrangementer om bærekraftig hav i Bergen. Her finner du en oversikt over UiBs arrangementer i løpet av havuken. Alle arrangement er gratis og åpen for alle, unntatt der hvor det er indikert.

Tall ship Statsraad Lehmkuhl arriving in Bergen after the One Ocean Expedition to kick off the inaugural One Ocean Week in April 2023.
Foto/ill.:
Eivind Senneset for UiB

Hovedinnhold

Universitetet i Bergen er sterkt involvert i ulike aktiviteter under One Ocean Week som arrangeres for andre gang fra 13. til 19. april 2024.

UiB har verdensledende forskningsmiljøer innen havforskning, og mange av våre fagfolk er involvert i ulike aktiviteter gjennom uken. Universitetet i Bergen står også bak flere store arrangementer både på campus og på mindre scener i Bergen sentrum. Her finner du en oversikt over våre arrangementer, og arrangementer der forskere, undervisere og studenter fra UiB er deltakere. Oversikten blir løpende oppdatert.

Alle arrangementene er gratis og åpen for alle interesserte (bortsett fra der hvor dette er markert spesielt). Vi gleder oss til å møte så mange som mulig av dere!

Lørdag 13. april

Søndag 14. april

Mandag 15. april

Tirsdag 16. april

Onsdag 17. april

Torsdag 18. april

Fredag 19. april