Vil ha svar fra studentene

Hva kan gjøre studiehverdagen enda bedre? Studentene oppfordres til å svare gjennom undersøkelsen UiB-student 2013.

Ved UiB har det over lengre tid vært arbeidet med studiekvalitet. Dette er et kontinuerlig arbeid der det også er stort fokus på studentenes bidrag.

- Derfor har vi nå lansert undersøkelsen for å få høre direkte fra studentene hva som er bra og hva som kan gjøre studiehverdagen enda bedre, sier Kuvvet Atakan, viserektor for utdanning ved UiB.

4350 studenter ved UiB har fått undersøkelsen sendt per e-post. Disse oppfordres til å si sin mening og bidra med fakta om hva universitetet bør ha mest oppmerksomhet om og fokus på akkurat nå. Atakan håper så mange som mulig vil svare, slik at undersøkelsen kan danne et godt grunnlag for det videre arbeidet med studiekvalitet.

- Vi ønsker å involvere studentene til å bidra i arbeidet med å utvikle læringsmiljøet og få enda bedre studiekvalitet i utdanningene, sier Atakan.