Festuke for internasjonale studenter

Studentsamskipnaden i Bergen (SiB) inviterer til internasjonal uke med en rekke arrangementer fra 19. – 23. september.

- Grunnen til at vi arrangerer dette er at vi ønsker å gjøre noe ekstra for de rundt 1000 internasjonale studentene vi har i Bergen, sier Marita Monsen, kommunikasjonsleder i SiB.

Hun er stolt av å kunne invitere til en uke spekket med arrangementer, som kombinerer det urnorske med internasjonal kultur. Mandag 19. september kl. 15 er det offisiell åpning med Fantoftfestivalen. Her blir det aktiviteter for både barn og voksne, stands med SiB og diverse studentorganisasjoner, danseoppvisning, trylleshow og konserter.

- Vi vil gjerne vise de internasjonale studentene norsk studentengasjement og kultur, sier Monsen.

Les program for hele uken på SiB sine nettsider.