Forskningsdagene

UiB-stipendiat vant Forsker grand prix Bergen

Stipendiat Audun Havnen vant Forsker grand prix Bergen onsdag. Sammen med Florian Sambraus fra Havforskningsinstituttet og UiB går han videre til den nasjonale finalen.

Audun Havnen fra UiB og Haukeland vant Forsker grand prix Bergen, og deltar dermed i Oslo-finalen
Foto/ill.:
Øyvind Ganesh Eknes

Hovedinnhold

Stipendiat Audun Havnen vant Forsker grand prix Bergen onsdag. Han forsker på rask behandling av tvangslidelser ved Haukeland Universitetssykehus og Institutt for klinisk psykologi, Universitetet i Bergen.

Audun Havnen går til den nasjonale finalen i Forsker grand prix i Oslo lørdag 27. september, sammen med Florian Sambraus som ble nummer to.

Florian Sambraus fra Havforskningsinstituttet og UiB forsker på om sterilisering av oppdrettslaks kan beskytte villaksen.

Forsker grand prix Bergen er en formidlingskonkurranse for stipendiater i regi av Forskningsdagene i Bergen. Norges Forskningsråd arrangerer finalen i Oslo.