Forskerutdanning

Doktorgradsintervjuene

Fra kinesisk organisasjonsliv til nakkeskader og steroidebruk – les om noen av de nye doktorgrader i 2015 fra Universitetet i Bergen.

seks doktorer iført seremonikapper i muséhagen
NYE DOKTORER: Arnt E. Skjefstad, Vivian Astrup Felde, Dominic Sagoe, Sigrid Samset Mygland, Hans Jørgen Gåsemyr og Solbjørg Makalani Myrtveit. Bildet er tatt i forbindelse med doktorpromosjonen i Universitetetsaulaen.
Foto/ill.:
Eivind Senneset

Universitetet i Bergen er et breddeuniversitet. Det betyr at forskerne våre gjør spennende funn på så ulike felt som nakkeskader, frivillige organisasjoner i Kina, steroidebruk, middelalderens kvinner i Bergen – og mange flere.

Faktisk utforsker forskere og studenter ved UiB grunnleggende spørsmål – helt fra universets opprinnelse, via menneskehetens historie til jordens fremtid.

Nå vil vi gjerne dele en liten del av denne forskningen med deg. Vi har besøkt alle fakultetene på UiB og snakket med doktorgradskandidater som ble ferdige med graden sin høsten 2015. Om forskningen deres, men også litt om hvordan det er å være forsker på UiB.

Les intervjuene ved å klikke på lenkene under: