Hendelse - oppdatert

Ustabilitet som følge av brann i Stein Rokkans hus

Situasjonen under kontroll etter brann i et datarom i Nygårdsgaten 5. Det kan imidlertid forekomme ustabiliteter i universitetets IT-systemer i dag 20. april.

Foto/ill.:
Utdanningsavdelingen, UiB

Hovedinnhold

Det har vært brann i tilknytning til strømforsyningen i et datarom ved Universitet i Bergens (UiB) IT-avdeling i Nygårdsgaten 5. Universitetsledelsen har vært i beredskap, men situasjonen er nå under kontroll og brannen er slukket. Med unntak av fjerde etasje er hele bygget i normal bruk.

IT-systemer har vært nede, men er nå i drift igjen. IT-avdelingen jobber fortløpende med å gå gjennom eventuelle skader på systemene. Det kan derfor forekomme ustabiliteter i systemene i dag 20.april.

Studenter som opplever problemer knyttet til innleveringer, bes kontakte sitt institutt.