Hjem
UiB Alumni
Nyhet

Rabatt på trening

Alle UiB Alumner får 20% rabatt på medlemskap hos Trene Sammen – City

To jenter løper på tredemølle
Alle UiB-alumner får 20 % rabatt på treningsmedlemsskap hos Sammen trening - City i Lars Hilles gate 20a.
Foto/ill.:
Elisabeth Urdal

Hovedinnhold

Vi ønsker tidligere studenter fra universitetet velkommen til topp moderne treningsfasiliteter på Trene Sammen – City, sier senterleder, Rune Soltvedt.

Slik melder du deg inn som alumn

Alt du trenger å gjøre er å vise at du er mottaker av nyhetsbrevet til UiB Alumni når du melder deg inn hos Trene Sammen – City. Medlemskapet gir også tilgang til Fantofthallen, Lehmkuhlhallen, Årstad- og Kronstad treningssenter.

Nytt treningssenter i Bergen sentrum

Trene Sammen – City er et splitter nytt og moderne treningssenter i Bergen sentrum og blir med sine 2300m2 et av de største treningssentrene/det største treningssenteret i bykjernen. Senteret er blant de første til å ha Prama 3.0. - en interaktiv og unik treningsøkt hvor lyd, lys, gulv og vegger kommer til liv for å motivere og veilede deg.

Test deg selv eller få en gratis PT-time

På senterets testlabb kan du også teste oksygenopptaket og makspulsen din, for å kartlegge hvordan du kan få maksimalt utbytte av treningen. Trene Sammen – City tilbyr også engasjerte personlige trenere som kan hjelpe deg med å nå dine treningsmål. Alle UiB Alumner får en gratis time med PT når de melder seg inn ved senteret.