Hjem
UiB Alumni
Christiekonferansen

Bli med inn i fremtiden!

Fremtiden er tema for årets Christiekonferanse som finner sted i Grieghallen 25. april. Har du lyst til å delta? Vi deler ut 10 gratispass til våre alumner.

Bilder av innledere på konferansen
På Christiekonferansen 2017 møter du blant annet Hadia Tajik (nestleder i Arbeiderpartiet), Hans Kleivdal (forskningsdirektør i Uni Research), Hilde Widerøe Wibe (direktør for næringspolitikk i Abelia), og Leo Ajkic (programleder i NRK). Foto: Arbeiderpartiet, Heidi Widerøe, Andreas R. Graven og Ole Marius Fossen

Hovedinnhold

Christiekonferansen er en av Norges viktigste møteplasser for akademia og næring-, kultur- og samfunnsliv, og finner sted 25. april i Grieghallens Per Gynt sal.

UiB Alumni har gleden av å gi bort 10 gratispass til våre alumner.  Send en e-post til alumni@uib.no og skriv 1-2 linjer om hvorfor du har lyst til å delta før 1. mars. Da er du med i trekningen av et gratispass til konferansen 25. april. 

På årets konferanse skal vi bli klokere på fremtiden – for verdensdelen vår, for levebrødet vårt og for helsen vår.

Hva betyr Brexit, populisme og flyktningestrømmen for fremtidig europeisk samarbeid? Kan havet bidra til en mer bærekraftig matproduksjon i fremtiden? Hvordan kan en helseklynge i Bergen bidra til å løse fremtidens helseutfordringer? Dette er tema for årets Christiekonferanse. Se hele programmet her! 

Du møter mange spennende foredragsholdere som vil hjelpe oss med å belyse disse spørsmålene, blant annet: Hadia Tajik, nestleder i Arbeiderpartiet, Leo Ajkic, programleder i NRK, Hilde Widerøe Wibe, direktør for næringspolitkk i Abelia, den nylig påtroppede administrerende direktøren i Forskningsrådet, John-Arne Røttingen, og mange flere! 

I tillegg vil du få oppleve spennende utstillinger fra Universitetet i Bergens nye fakultet for kunst, musikk og design

Siri Lill Mannes er årets konferansier.