Hjem
UiB Alumni
Alumni-mentor

Karrierementor: Marianne Kristvik Holmedal

UTDANNELSE: Master i molekylærbiologi (2013) og bachelor i naturvitenskap (2010) STILLING: Seniorkonsulent BEDRIFT: Institutt for biovitenskap, Universitetet i Bergen

Hovedinnhold

Marianne er seniorkonsulent ved Institutt for biovitenskap. Der administrerer hun to studieprogram; integrert masterstudium i fiskehelse, og sivilingeniørutdanningen i havbruk og sjømat. I denne jobben får hun benyttet sin utdanning ved at hun selv har erfaring med det å være student og vet hva et 5-årig studieløp innebærer for dem. Samtidig har hun en viss forståelse for systemene og den type miljø studentene omgir seg med og forholder seg til på daglig basis. Arbeidsoppgaver inkluderer oppfølging av enkeltstudenter, timeplanlegging, tilrettelegging, administrering av eksamen, saksbehandling og mye, mye mer. Men det aller viktigste hun gjør, er å være lett tilgjengelig når studentene trenger det. Vi utdanner svært dyktige forskere ved UiB, men universitetsutdannelser er også veldig anvendelige i næringslivet. Det er viktig å belyse for studentene hvilke muligheter de har etter endt studium.

Tidligere arbeidsgiver: Aker Solutions, prosjektleder innen operasjoner i Subsea-avdelingen og Autronica Fire and Security AS, prosjektleder. 

Bosted: Bergen

LinkedIn:  www.linkedin.com/in/marianneholmedal

Prater gjerne om: Hvordan man kan vise potensielle arbeidsgivere allsidigheten og anvendeligheten av en universitetsutdannelse. Hvilke fordeler kan en arbeidsgiver trekke av å få inn mennesker med nye perspektiver, og hvordan kan man på en god måte vise dette frem? Snakker gjerne om både søknads- og CV-skriving og forberedelser til jobbintervju. 

Ta kontakt på: mariannekristvik@gmail.com, telefon: 938 44 907.

 

Gå tilbake til mentorbanken: en oversikt over alle våre karrierementorer