UiB Alumni

Velkommen til julekonsert i lunsjen!

UiB Alumni inviterer i år som i fjor til julekonsert i Universitetsaulaen. Årets konsert er mandag 17. desember. I år lokker vi ikke bare med deilig musikk, gløgg og pepperkaker - vi har også med oss en kjent illustratør som skal tegne på scenen under konserten.

Illustrasjon til UiB Alumni julekonsert 2018
Foto:
UiB

Det nærmer seg jul med stormskritt. Men før den tid inviteres du som er alumn, ansatt, student eller venn ved Universitetet i Bergen til den tradisjonelle julekonserten i Universitetsaulaen.

Årets konsert går av stabelen mandag 17. desember kl. 11:30-12:10. Ta med deg matpakke, gode kolleger og venner, og ro ned i førjulstida med deilig julemusikk.

Bandet som skal spille består i år av alumner og studenter fra Griegakademiet. Det er Amalie Holt Kleive på vokal, Thomas Linde Lossius på kontrabass, Hans Christian Dahlgaard på trommer og Martin Vinje på piano.

I tillegg er vi så heldige at vi får besøk av illustratør Gunvor Rasmussen. Hun skal tegne på scenen under konserten, noe vi vil se på storskjerm.  En heldig vinner blant publikum vil også få kunstverket hun lager med seg hjem.

Det vil bli servert gratis gløgg og pepperkaker til de første som kommer.

Velkommen!

Arrangementet er gratis og du trenger ikke kjøpe billett på forhånd, men vis gjerne din interesse på Facebook-eventen her.