UiB Alumni
Julekonsert

Velkommen til julekonsert i lunsjen!

UiB Alumni inviterer i år som i fjor til julekonsert i Universitetsaulaen. Årets konsert er mandag 16. desember. Vi garanterer julestemning.

Julekonsert
Foto/ill.:
UiB

Julen, julen, julen den er snart her. Men før den tid inviteres du som er alumn, ansatt eller student ved UiB til den tradisjonelle julekonserten i Universitetsaulaen.

Årets konsert går av stabelen mandag 16. desember kl. 11:30-12:10. Ta med deg matpakke, gode kolleger og venner, og ro ned i førjulstida med deilig julemusikk.

Bandet som skal spille består i år av alumner og studenter fra Griegakademiet. Det er Gabriella Garrubo på vokal, Thomas Linde Lossius på kontrabass, Hans Christian Dahlgaard på trommer og Martin Vinje på piano.

Sangene de har valgt ut er deres egne julefavoritter, og de gleder seg stort til å utføre dem i den ærverdige aulaen vår.

Det vil bli servert gratis gløgg og pepperkaker til de første som kommer.

Velkommen!