Hjem
UiB Alumni
Medlemskort

UiB Alumni medlemskort

Med medlemskortet til UiB Alumni får du rabatter og fordeler på alt fra treningssenter til teaterforestillinger.

Alumni
Foto/ill.:
University of Bergen

Vi har gleden av å annonsere at Universitetet i Bergen som det første og eneste universitetet i Norge nå kan tilby et medlemskort til våre alumner. Med kortet vil du få en rekke rabatter og spesialtilbud som du kan benytte deg av på fritiden din.

Alle som har meldt seg inn i UiB Alumni kan laste ned et gratis digitalt medlemskort.

I tiden fremover vil vi  jobbe for å utvide tilbudet, så følg med på denne siden eller i våre kanaler på sosiale medier så du ikke går glipp av noen nyttige fordeler eller gode rabatter. 

OVERSIKT OVER FORDELER DU FÅR SOM UIB ALUMN: 

Sammen Trening

Sammen
Foto/ill.:
Sammen

Alle UIB-alumner får 20 % rabatt på medlemskap hos Trene Sammen ved innmelding på treningssenteret CITY (kun dette senteret). For å få rabatten viser du medlemskortet ved innmelding.

Akvariet i Bergen 

Akvariet i Bergen
Foto/ill.:
Akvariet i Bergen

Universitetet i Bergen og Akvariet i Bergen startet i juni 2020 et samarbeid som gir alle UiB-alumner en rabatt på 20 % for dagsbilletter for 4 personer. Vis medlemskortet når du kjøper billetter i luken på Akvariet så får du rabatten.

Den Nationale Scene

DNS
Foto/ill.:
DNS

Universitetet i Bergen startet i november 2019 et samarbeid med Den Nationale Scene. Alle registrerte alumner kan få 25 % rabatt på kjøp av billetter til enkelte forestillinger på nett. Du får beskjed via vårt nyhetsbrev når de rabatterte forestillingene kommer. Husk derfor å sjekke våre månedlige nyhetsbrev.