Hjem
UiB Alumni
UiB Alumni julekonsert

Velkommen til julekonsert i lunsjen!

UiB Alumni inviterer i år til digital julekonsert. Årets konsert er tirsdag 15. desember kl. 11:30. Vi garanterer julestemning!

UiB Alumni
Foto/ill.:
University of Bergen

Hovedinnhold

https://youtu.be/w5UcXPjXd-I

Julen, julen, julen den er her, og tradisjonen tro arrangerer UiB Alumni også i år julekonsert for alumner, ansatte og studenter ved Universitetet i Bergen.

På grunn av Covid-19-restriksjoner vil vi ikke kunne inviterer deg fysisk til Universitetsaulaen i år, men i stedet lager vi en digital julekonsert som vil bli strømmet hjem til deg via YouTube.

Vi anbefaler deg allerede nå å sette av torsdag 15. desember fra 11:30 til 12:10 i kalenderen. Hent deg en kopp med deilig varm gløgg og noen hjemmebakte julekaker så garanterer vi at julestemningen kommer.

I år blir det ikke bare musikk, men også et forrykende sceneshow. Santino Mirenna fra TV2s «Skal vi danse» og partneren Eveline Moholt kommer nemlig til konserten for å danse seg gjennom noen av våre julesangfavoritter.

Julesangene blir ellers fremført av alumner og studenter fra Griegakademiet. Nelly Moar Drønen på vocal, Thomas Linde Lossius på kontrabass, Hans Christian Dahlgaard på trommer og Martin Vinje på piano.

Under arrangementet vil vi også lansere hvem som blir UiBs æresalumn for 2020. Vet du om en alumn som har gjort en ekstraordinær innsats for UiB? Da oppfordrer vi deg til å nominere han eller henne før 2. desember. Send oss din nominasjon med begrunnelse til: alumni@uib.no. For mer informasjon om æresalumner og statutter se våre nettsider.

Følg oss på Facebook for oppdatert informasjon om arrangementet.