UiB Alumni
Alumnusdagen 2015

Quiz med Jan Arild Breistein

Bli med på quiz med Bergens store quizmaster Jan Arild Breistein på Alumnusdagen!

Portrett av Jan Arild Breistein (TV 2-bilde)
Foto/ill.:
TV 2

Hovedinnhold

Jan Arild Breistein er hele Bergens quizmaster. For bergenserne er han kanskje best kjent som ansvarlig for quizen i BT, noe han har jobbet med siden 2006. Denne quizen er faktisk så populær at det ble leserstorm da BT droppet den for en periode i 2013. Breistein måtte hentes inn igjen etter en mengde henvendelser fra avisens lesere som savnet avisens faste innslag. Breistein har også arrangert quizkveld på Cafe Opera i over ti år, og i det siste har han også vært å se på TV-skjermen som den uslåelige jegeren i TV 2-gameshowet "Jaget".

Under årets Alumnusdag lørdag 12. september har du muligheten til å være med på Breisteins quiz i "Muntlig" på Studentsenteret. For å sikre at alle som ønsker det får plass, arrangeres det to quizer, en klokken 12.00 og en klokken 14.00. Med seg har Breistein den eminente pianisten Frode Skag Storheim. Her er det første quizdeltaker til mølla! Vi satser på stor spenning og god stemning!

NÅR: Alumnusdagen 12. september, kl. 12.00 og 14.00

HVOR: Muntlig, Studentsenteret.