Hjem
UiB Alumni
ALUMNUSDAGEN

Slik var Alumnusdagen 2015

Rundt 800 påmeldte deltakere, engasjerte forelesere og god stemning. Årets alumnusdag var den andre i UiBs historie. Og da er det som kjent blitt en tradisjon.

Fra Universitetsaulaen under Alumnusdagen 2015
Valgsnakk skapte god stemning i Universitetsaulaen under Alumnusdagen 2015.
Foto/ill.:
Paul S. Amundsen

Hovedinnhold

Årets alumnusdag gikk av stabelen lørdag 12. september.  Her var det forelesninger om alt fra selfies og søvn til overbefolkning, jordskjelv og krisen i Ukraina. Den store klimasamtalen samlet forskere fra hver sine fagfelt. Artisten Moi hadde konsert. Og i bokhandelen på Studentsenteret var det bokbad med Gunnhild Øyehaug og Ragnar Hovland.

Her ser du en Storify-oppsummering fra Alumnusdagen med bilder og postinger i sosiale medier 

 Prosjektleder for Alumnusdagen ved UiB, Janne F. Lønne, lover at dagen er kommet for å bli.

– Målet med UiB Alumni er å knytte nære bånd mellom tidligere studenter og universitetet. Da er Alumnusdagen viktig. Vi ønsker å gi folk en blanding av interessant faglig påfyll og hyggelige gjensyn med gamle tomter og tidligere studiekamerater, sier hun.

Hans-Wilhelm Steinfeld ble hedret som årets æresalumn. Deretter var det duket for valgsnakk i Universitetsaulaen, med 5080 Nyhetskanalen, Johan Giertsen og politisk kommentator i Bergens Tidende, Frøy Gulbrandsen i panelet.

Og utover kvelden fortsatte festen rundt i fagmiljøene og på Kvarteret.

Her ser du bilder fra Alumnusdagen 2015 på UiBs Flickr-konto 

– Vi har fått gode tilbakemeldinger fra de som var her. Vi tror mange ønsker å følge med på hva som skjer på UiB. Nå håper vi flest mulig vil komme tilbake og delta på denne kunnskapsfesten hvert eneste år, sier Janne F. Lønne.  

 

Her melder du deg inn i UiB Alumni