Hjem
UiB Alumni
MEDLEMSØKNING

Over 4000 medlemmer i UiB Alumni

I 2015 kunne UiB Alumni ønske velkommen nesten 800 nye medlemmer. 4238 personer er nå med i alumnusnettverket, mot 3456 ved inngangen til 2015.

Alumnusdagen 2015
UiB Alumni har nå over 4000 medlemmer. Bildet er fra bokbadet under Alumnusdagen 2015.
Foto/ill.:
Paul S. Amundsen

Hovedinnhold

– Det er veldig hyggelig at så mange er blitt med i UiB Alumni, og vi har plass til enda flere, sier Janne Fossheim Lønne, prosjektleder for den årlige Alumnusdagen ved Universitetet i Bergen.

Målet med UiB Alumni er å bidra til å knytte en god og varig kontakt mellom tidligere studenter og UiB, til gjensidig glede og nytte. Også nåværende studenter og ansatte ved UiB kan bli medlemmer. 

Her melder du deg inn 

Medlemmer i UiB Alumni får blant annet nyhetsbrev, tilbud om etter- og videreutdanning og invitasjoner til fagtreff. Og hvert år blir altså alle alumner invitert tilbake til UiB under Alumnusdagen. 

Alumnusdagen blir i år arrangert 10. september.

– Vi håper flest mulig av våre alumner setter av dagen allerede nå. Målet vårt er å skape en kunnskapsfest, med både interessant faglig påfyll, underholdning, sosialt samvær og hyggelige gjensyn med gamle tomter, sier Janne Fossheim Lønne. 

UiB Alumni har også en egen facebookside og en twitterkonto. Facebooksiden fikk over 800 nye følgere i 2015, og antallet følgere er nå på over 2600.