Hjem

UiB Alumni

MENTORBANKEN

Bli en alumni-mentor!

Kan du tenke deg å bli med å fortelle dagens studenter hva du har brukt UiB-utdannelsen din til?

Bilde av en som går oppover en trapp og en hjelpende hand som retter ut trappen

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som kan tenke deg å dele dine erfaringer med studenter og nyutdannede alumner.

Som UiB-alumn sitter du på nyttige erfaringer og kan kanskje svare på UiB-studenters spørsmål om videre karriere: Hva er lurt å studere? Hva kan jeg bruke utdannelsen til? Hvordan skiller jeg meg ut på et jobbintervju? Hva er det viktig å tenke på?

Som alumni-mentor kan du holde et lite karriereforedrag under en mentorlunsj og/eller være en alumni-mentor på nettsidene våre som studentene kan kontakte. 

Bli en alumni-mentor på nettsidene våre

Tenk deg at en nyutdannet alumn skal på intervju for en jobb i et firma. Hvis du som alumni-mentor allerede jobber i et liknende firma og har flere års erfaring, vil en telefonsamtale eller e-postutveksling med deg dagen før det store intervjuet være svært nyttig.

Eller kanskje du har drømmejobben som en student ønsker seg? Dine tips kan være gull verdt for en som ønsker å gå i samme fotspor.

Del dine karrieretips under en mentorlunsj

Tre ganger i semesteret arrangerer vi mentorlunsj hvor en alumn forteller om sine karrierevalg og gir nyttige tips og råd til studenter og nyutdannede alumner.

Kan du tenke deg å være alumni-mentor på nettsidene våre og/eller holde et lite foredrag i en mentorlunsj? Ta kontakt på alumni@uib.no