Hjem
UiB Alumni
MENTORBANKEN

Bli en karrierementor!

Kan du tenke deg å bli med å fortelle dagens studenter hva du har brukt UiB-utdannelsen din til?

Banner av karrierementorer
Foto/ill.:
Christoffer Cato Brække/ privat/ Reimers Atelier opphavsrett: Rådgivende biologer/ Rune Nilsen/ Marie Louise Somby/ Leo Shumba/ Joan Lloret Server

Hovedinnhold

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som kan tenke deg å dele dine erfaringer med studenter og nyutdannede alumner.

Som UiB-alumn sitter du på nyttige erfaringer og kan kanskje svare på UiB-studenters spørsmål om videre karriere: Hva er lurt å studere? Hva kan jeg bruke utdannelsen til? Hvordan skiller jeg meg ut på et jobbintervju? Hva er det viktig å tenke på?

Som karrierementor kan du holde et lite karriereforedrag under en mentorlunsj og/eller være en karrierementor på nettsidene våre som studentene kan kontakte. 

Bli en karrierementor på nettsidene våre

Tenk deg at en nyutdannet alumn skal på intervju for en jobb i et firma. Hvis du som karrierementor allerede jobber i et liknende firma og har flere års erfaring, vil en telefonsamtale eller e-postutveksling med deg dagen før det store intervjuet være svært nyttig.

Eller kanskje du har drømmejobben som en student ønsker seg? Dine tips kan være gull verdt for en som ønsker å gå i samme fotspor.

Del dine karrieretips under en mentorlunsj

Tre ganger i semesteret arrangerer vi mentorlunsj hvor en alumn forteller om sine karrierevalg og gir nyttige tips og råd til studenter og nyutdannede alumner.

Kan du tenke deg å være karrierementor på nettsidene våre og/eller holde et lite foredrag i en mentorlunsj? Ta kontakt på alumni@uib.no