UiB Alumni
ARENDALSUKA

Skal du på Arendalsuka? Møt oss!

UiB Alumni er til stede på Arendalsuka med både stand og alumnustreff.

Bilde fra Arendalsuka
UiB skal ha stand på Kanalplassen, nede ved Pollen i Arendal.
Foto/ill.:
Arendalsuka

Hovedinnhold

Den 15.–20. august arrangeres Arendalsuka, en politisk møteplass hvor media, politikk, samfunnsliv og organisasjoner hvert år møtes til samtaler, stands og debatter.

Arrangementet har vokst i omfang år for år, og denne gangen deltar også Universitetet i Bergen og UiB Alumni.

UiB vil ha stand på Kanalplassen fra tirsdag til lørdag, og her står utforskning av havdypene fokus. UiBs fjernstyrte undervannsfarkost Ægir 6000 er tilbake fra tokt i dyphavsområdene rundt Jan Mayen og Svalbard, og vil bli stilt ut på standen. UiB Alumni er også representert.

Havmøte og alumnustreff

Torsdag den 18. november kl. 16 arrangerer Universitetet i Bergen  møtet «De nye havressursene» på Clarion Hotel Tyholmen i Arendal sentrum.

Her stiller et panel av UiB-forskere for å fortelle om marin forskning, formidle nye forskningsresultater, og snakke om hvordan en kan skape forskningsmiljøer som fører til innovasjon og nye næringer.

UiB-alumner er spesielt velkomne, og etter møtet, ca 17.30, byr vi på forfriskninger og alumnustreff til rundt kl. 20.00. Gi oss en lyd på alumni@uib.no om du er interessert i å komme, så kan vi holde deg oppdatert.

Velkommen til stand og alumnustreff under Arendalsuka!

Les mer om UiBs arrangement her

Nettsiden til Arendalsuka: arendalsuka.no