Hjem
Institutt for biovitenskap (BIO)
Formidling

Sosiale Medier

Dette er studentene som representerer Institutt for Biovitenskap på Facebook, Instagram og Twitter.

Hovedinnhold

Her finner du BIO:

Facebook: facebook.com/biouib/
Instagram: @biouib
Twitter: @BioUiB

Om du er en student eller forsker på BIO som har en enkeltting som du ønsker å dele på våre kanaler, send en direktemelding til våre kontoer eller en mail til randi.eilertsen@uib.no

Våre representanter i sosiale medier (oppdateres fortløpende)

Anna
Foto/ill.:
UiB

- Anna

Eg heiter Anna Abrahamsen, eg er på siste året på en bachelor i molekylærbiologi. Eg er mest interessert i molekylær nevrovitenskap i samanheng med sjukdommar som Alzheimer og Parkinson. Har også hatt prosjektoppgave om fjerning av fiskelukt og antibiotika, som har vore veldig interessant.

Rachel
Foto/ill.:
UiB

- Rachel

I am Rachel Lima, a biologist from Brazil currently studying Master's in Biodiversity, Evolution and Ecology at UiB. My main interests are evolution and molecular ecology.

Solveig
Foto/ill.:
Privat

- Solveig

Jeg heter Solveig og jeg har snart en bachelor i biologi i boks. Jeg startet bachelorgraden med molekylærbiologi, men dreide litt kurs da jeg skifta program til biologi etter tre semester. Mine hovedinteresser i studiene er økologi, evolusjon og botanikk. Når jeg ikke sitter på skolebenken jobber jeg som formidler på Universitetsmuseet, naturhistoriske samlinger, hvor jeg forsøker å vise hvor gøy biologi er til både barn og voksne!

Øydis
Foto/ill.:
Privat

- Øydis

Jeg heter Øydis Brendeland og går tredje året på bachelor i biologi.Biologi er ett fag jeg stortrives med, og jeg ser for meg veien videre iretning marinbiologi eller fiskeribiologi. Våren 2020 skal jeg påutveksling til Svalbard for å lære om marin arktisk biologi.

Randi
Foto/ill.:
UiB

- Admin

Jeg heter Randi og jobber som kommunikasjonsmedarbeider. Jeg poster ting som kommer fra administrasjonen. Det er også jeg som er ansvarlig for å "like" ting og følge folk. Det er hardt arbeid, men noen må gjøre det. Kontaktinfo