Hjem
Institutt for biovitenskap (BIO)
Studentliv

Årets første biOrakel

Studenter som vil jobbe med fag og/eller spise vafler samles onsdager på K1/K2.

biOrakel
Foto/ill.:
UiB

Hovedinnhold

I går samlet BIO-studenter seg for årets første biOrakel-møte.

Biorakel er et studentdrevet opplegg hvor studenter kan komme for å spise vafler og jobbe med fag, enten du vil ha hjelp eller sitte og jobbe for deg selv. Samlingene er organisert spesielt for bachelorstudenter, men er åpne for alle BIO-studenter, enten du er fra biologi, fiskehelse, havbruk og sjømat eller molekylærbiologi. 

Bioraklene er hovedsakelig masterstudenter, men også eldre bachelorstudenter som kan hjelpe de som sitter fast. Sondre Olai Spjeld har startet sitt første år på masterprogrammet i mikrobiologi, og er hovedkoordinator for biOrakel. Han påpeker at det ikke kun er et sted for jobbing, men at det også er et bra sted å være selv om man ikke har noe å spørre om. 

- BiOrakler hjelper til faglig, men kan også hjelpe med sosiale ting. Det skal være et hyggelig sted hvor man kan gjøre faglige ting, men man skal også kunne få tips om ting man ikke får ellers, som utveksling eller om hvor man finner billig studentøl.

I tillegg til å svare på spørsmål, kan biOrakler også hjelpe gjennom å lese tekster og oppgaver som de får tilsendt på forhånd, slik at du kan få synspunkt og tilbakemelding på samlingene.

Mer info og møtetidspunkt for biOrakel finner du på deres hjemmesider.