Institutt for biovitenskap (BIO)

Informasjonsmøte om utveksling for studenter ved Institutt for biovitenskap

Ønsker du å reise på utveksling i løpet av studieløpet ditt? Kom og hør tre studenter fra bachelorprogrammet i biologi, bachelorprogrammet i molekylærbiologi og det integrerte masterprogrammet i havbruk og sjømat fortelle om sitt utvekslingsopphold.

Utvekslingsstudenter
Foto/ill.:
UNSPLASH

Hovedinnhold

Uke 3 er internasjonal uke ved UiB og i den forbindelsen har vi lyst til å invitere alle studentene på bachelorprogrammet i biologi, bachelorprogrammet i molekylærbiologi og det integrerte masterprogrammet i havbruk og sjømat til et skreddersydd informasjonsmøte om utveksling.

Her vil dere blant annet få programspesifikk informasjon om når det er lagt opp til at dere kan reise på utveksling, anbefalte utvekslingsavtaler og erfaringer fra tre studenter ved BIO som har vært på utveksling.

• Generell informasjon om utveksling ved Ingvil Sahr, studieseksjonen
  • Utveksling til University of Glasgow, Storbritannia, ved Ragnhild Svensen Stokka, bachelorprogrammet i biologi
  • Utveksling til University of Graz, Østerrike, ved August Borge Harbo, integrert masterprogram i havbruk og sjømat
  • Utveksling til University of California, Berkeley, USA, ved Sara Marie Engelsvold Bakkan, bachelorprogrammet i molekylærbiologi
  • Spørsmål?

Det er mulig å sende inn spørsmål på forhånd via dette digitale skjemaet eller via chatten i Zoom.

Få også med deg disse arrangementene om utveksling: