Institutt for biovitenskap (BIO)

Informasjonsmøte om utveksling for studenter ved Institutt for biovitenskap

Ønsker du å reise på utveksling i løpet av studieløpet ditt? Kom og hør studenter fra bachelorprogrammet i biologi, bachelorprogrammet i molekylærbiologi og det integrerte masterprogrammet i havbruk fortelle om sitt utvekslingsopphold.

Utvekslingsstudenter
Foto/ill.:
UNSPLASH

Hovedinnhold

Er du nysgjerring på å reise på utveksling i løpet av studiet ditt? Vi har lyst til å invitere alle studentene på bachelorprogrammet i biologi, bachelorprogrammet i molekylærbiologi og det integrerte masterprogrammet i havbruk til et skreddersydd informasjonsmøte om utveksling.

• Tid: Torsdag 17. november kl. 12.15
  • Sted: Lille auditorium, Høyteknologisenteret

Her vil dere få høre hvorfor det er både gøy og faglig relevant å reise på utveksling, erfaringer fra studenter ved BIO som har vært på utveksling, i tillegg til en innvekslingsstudent som vil fortelle mer om sitt hjemuniversitetet og hvorfor dere bør reise der på utveksling. Avslutningsvis får dere mer informasjon om når det er lagt opp til at dere kan reise på utveksling i studieprogrammet og anbefalte utvekslingsavtaler.

Program

• Hvorfor utveksling er gøy og faglig relevant, ved Aurélia E. Lewis, førsteamanuensis, Institutt for biovitenskap.
  • Utveksling til Rijksuniversiteit Groningen, Nederland, ved Charlotte Albertien Niewjik, innvekslingsstudent.
  • Delstudier ved Universitetssenteret på Svalbard (UNIS), ved Bergfrid Høgås Skjæveland, bachelorstudent i biologi.
  • Utveksling til University of Padua (Padova), Italia, ved Liv Kristin Knappskog, bachelorstudent i biologi.
  • Utveksling til University of Graz, Østerrike, ved August Borge Harbo, masterstudent på siv.ing. havbruk.
  • Utveksling til University of Queensland, Australia, ved Emily Christiansen, masterstudent i molekylærbiologi.
  • Utveksling til University of Dalhousie, Canada, ved Bernt Rydstrøm, masterstudent i biologi.
  • Generell informasjon om utveksling ved studieseksjonen.