Institutt for biovitenskap (BIO)
MatNat Masterseremoni V2014

MatNat-Fakultetet feirer sine masterkandidater for første gang

MatNat-fakultetet feier sine masterkandidater for første gang med høytidelig seremoni og mottakelse i Realfagbygget.

Celebrating new master candidates from the molecular biology programme
Five new candidates from the masters program in molecular biology participated: Kjetil L. Thorstensen, Kristin Gravdal, Sandra Ninzima, Morten Larsen, Sigurd Miland Aarstad.
Foto/ill.:
Kristine Lysnes

Fem av kandidatene fra programmet i molekylærbiologi deltok i feiringen: Kjetil L. Thorstensen,  Kristin Gravdal,  Sandra Ninzima, Morten Larsen, Sigurd Miland Aarstad.

Dekanus, Helge Dahle, hilste og gratulerte de 117 nye kandidatene og veiledere og andre gjester som var samlet i Realfagbyggets auditorium 1. Kandidatene fikk overrakt gratulasjonsbrev og en rød rose.

En av geologikandidatene talte på vegne av de nye masterne. Feiringen ble avsluttet med mottakelse, tapas og Arme Riddere.

Dette ga mersmak og vil helt sikkert bli videreført til neste år!

Det Gratuleres !!