Institutt for biovitenskap (BIO)

Thonpriser til fremragende BIO-undervisning

To undervisere og et undervisningsrelatert forskningsprosjekt ved Institutt for biologi får priser for fremragende undervisning og støtte til forskning som involverer studenter.

Neste
Thonprisutdeling BIO alle
Thonprisutdeling BIO Christian
Thonprisutdeling BIO Karin
Thonprisutdeling BIO anne gro

Hovedinnhold

På torsdagens utdeling av Olav Thon Stiftelsens priser for 2016 stakk BIO av med hele tre priser. Karin Pittman og Christian Jørgensen ble tildelt hver sin nasjonale pris (500.000 NOK) for fremragende undervisning, mens Anne Gro Vea Salvanes ble tildelt 1,2 millioner NOK i støtte til det nasjonale undervisningsrelaterte forskningsprosjektet Økosystem, klima og variasjon i eit mini-havøkosystem: ein vestnorsk fjord. Det er andre gang Olav Thon Stiftelsen deler ut sin priser og støtte til fremragende forskning og undervisning innen matematikk, naturvitenskap og medisin.

Les Instituttleder Anders Goksøyrs hedring av kandidatene i BIO-info.

Les mer om reaksjoner og prosjektene i UiBs artikkel.