Bergensnettverket for kvinner i filosofi
Nettverkskonferanse

Omtale av BNKFs konferanse i oktober 2015

Omtale av konferansen fra en av de danske deltakerne.

Bilde fra middagen på BNKFs årlige konferanse
Fra middagen på konferansens første dag
Foto/ill.:
FoF, UiB

Hovedinnhold

Vi har fått mail fra Nanna Taszarek, en av de danske deltakerne på fjorårets konferanse i nettverket vårt, der hun legger ved lenke til bladet Tanken som utgis ved København Universitet og hvor omtale av konferansen er med i det ene nummeret. I samme nummer er der for øvrig også et intervju med Nana Kongsholm og Rikke Lange (som også deltok på konferansen) med tittelen «Man falder ikke lige så naturligt ind som kvinde». Alltid interessant å høre/lese hvordan kvinnelige filosofistudenter opplever det å være kvinne i et mannsdominert fag (både hva gjelder pensum, medstudenter og forelesere).

Her er mailen fra Nanna:
«Jeg deltog på konferencen arrangeret af Bergensnettverket for kvinner i filosofi for et år siden, hvor en anden studerende fra bladet Tanken på Københavns Universitet også deltog. Jeg lovede at sende bladet når det udkom, da det indeholder en reportage fra Konferencen. Det kan findes under "udgivelser" og så #16 under dette link: