Hjem
Støtte til eksternfinansierte prosjekter (BOA)
Kurs i søknadsskriving ERC

Konkurransedyktige søknader til ERC Advanced Grants

Finn ut hvordan du best skriver en søknad til ERC Advanced Grants. Her kan erfarne forskere få et stipend til å utføre banebrytende og risikofylt forskning som de ellers ikke får finansiert. Ekspertene fra Enspire science, Norges Forskningsråd og UiB vil være til stede for å hjelpe deg på vei. Kurset er et samarbeid mellom UiB og Norges Forskningsråd og åpent for alle interesserte i hele Norge.

Supported by ERC
Logo European Research Council
Foto/ill.:
ERC

Er du en erfaren forsker (mer enn 12 år siden du avla PhD)? Har du en spennende idé som kan flytte grensene i ditt felt og kanskje andre disipliner?

Kom og hør hvordan du best beskriver den for å få midler fra det Europeiske Forskningsrådet ERC.

Våre trenere fra Enspire Science har lang og allsidig erfaring og bidrar til demystifisering av ERC. I tillegg vil du høre mer om hva Forskningsrådet kan hjelpe deg med og hva UiB gjør for sine kandidater. En ERC vinner forteller om hvordan han fikk stipendet.

Velkommen til en innholdsrik dag på Hotell Ørnen.

Vi starter kl 9 og avslutter kl 15, lunsj og pausemat er inkludert.

Innhold:

The workshop is divided into two main sections. First we will lay the foundations of the ERC grant.

Then, we focus on conveying to the participants information which cannot be found in the ERC official documentation.

This training will clarify the basic knowledge and requirements of ERC alongside the more elusive and conceptual parts of this unique grant.

Key topics:

Forskningsrådgivere er også velkommen.

Deltakere som jobber ved UiB har mulighet for en individuell samtale med konsulentene, de som er fra utenfor UiB er hjertelig velkommen til å ta en prat med ERC eksperten fra NFR.

Kurset holdes på engelsk.