Institutt for design

Nyhetsarkiv for Institutt for design

På Rothaugen skole bygges det en kjempebro av trespiler. Professor Petter Bergerud er arkitekt i dette samarbeidsprosjektet mellom Rothaugen og Institutt for design.
Avgangsstudent Heidi Karlsen Aarstad fra Institutt for design ved Fakultet for kunst, musikk og design ved UiB er tildelt Statsbyggs studentpris for fremragende interiørarkitektur i 2017
- Når vi opplever arkitekturen må den både sees, høres, merkes og føles, mener Eli-Kirstin Eide, professor i romdesign/interiørarkitektur ved Institutt for design. Eide er forfatter av boken «Sanselig arkitektur» en undervisningsbok for studenter og andre som skal designe rom og omgivelser.
Elleve bachelorstudenter ved Fakultet for kunst, musikk og design stiller ut på Stockholm Furniture & Light Fair, som er den viktigste arenaen for møbelprodusenter og designere i Norden.