Senter for Diabetesforskning
Undervisningspris

Jørn V. Sagen fikk pris for beste foreleser

Prof. Jørn V. Sagen ble denne uken tildelt den ærefulle prisen for beste prekliniske foreleser av medisinstudentene. Vi gratulerer!

Les denne flotte omtalen fra medisinstudentenes faglige utvalg:

– Jørn Sagen – MEDFYS og BIOMED
Dr Jørn Sagen er en levende legende som man bare blir glad av å høre på og treffe på i gangene på BB og i kantina på HUS. Mannen har en stor evne til å formidle kompliserte gonadeakser på en forståelig måte, trekker inn relevante kasuistikker og ikke minst har han alltid smilet på lur og et snev av humor i sine forelesninger. Vi glemmer aldri forelesningene der vi beveger oss ned i underetasjen… Dr Sagen er alltid korrekt, han svarer kun dersom han er helt sikker (og sier klart at han ikke vet svaret dersom han får et spørsmål fra salen som han ikke er sikker på), og han er en empatisk fyr som ønsker studentene det beste og ytrer klart at han har troen på fremtidens leger – det merkes!
Mange av oss har fått en ny definisjon på “Toppen av lykke”, og det er grunnet dr Sagen at flere av oss faktisk vurderer å bli fremtidige endokrinologer. Det å være kollega med Dr Sagen MÅ jo bare være topp stemning.
Dr. Jørn V. Sagen er et fyrverkeri som må oppleves. Jørn – vi digger deg!!!