Institutt for økonomi

Beste forelesere Høsten 2010 kåret!

Tirsdag 16. februar mottok professorene Tommy Staahl Gabrielsen og Arild Aakvik pris for beste forelesere fra fagutvalget ved Institutt for økonomi.

Overrekkelsen skjedde i lunsjpausen på instituttet, og Fagutvalget sa dette i sin begrunnelse:

På bachelor har vi gleden av å gi prisen for beste foreleser til en person som er svært flink til å formidle nytt stoff. Vedkommende virker også vel over gjennomsnittet interessert i fagfeltet, noe han viser både undervisningsmessig og karrieremessig. Vi har gleden av å overrekke prisen for beste foreleser på bachelornivå til Tommy Gabrielsen.

Det verdsettes av studentene når en foreleser virker interessert i å lære fra seg, og er villig til å sette av tid til å hjelpe studenter i villrede. På masternivå går prisen for årets beste foreleser til en person som virker til å være nettopp genuint interessert i å lære fra seg og hjelpe studentene. Seieren var suveren, og vi kan med statistisk signifikans overrekke prisen til Arild Aakvik.