Home
Student Pages
erasmus+

Bath Spa University and Department of Information Science and Media Studies (ERASMUS+)

  • CountryUnited Kingdom
  • TownBath, Avon
  • Number of exchange places1
  • Study levelBachelor
  • Exchange programmeErasmus+
  • Exchange duration1 semester

Main content

Om lærestaden

About the institution and the city

Bath Spa University har røter tilbake til 1852, då Bath School of Art blei grunnlagt og fekk full universitetsstatus i 2005. I dag har det om lag 8500 studentar. Emnetilbodet er størst innan kreative fag, men det finst òg studieløp innanfor fagfelt som biologi og geografi. Universitetet har to hovudcampusar: Sion Hill, som ligg i sentrum og husar kunst- og design-faga, og Newton Park, som ligg sju kilometer vest for bykjernen.

Bath ligg sørvest i England, 25 kilometer unna Bristol. Han er rekna for å vere ein av verdas vakraste byar, og er ført opp på UNESCO si verdsarvliste. Byen har fått namn etter det romerske kurbadet som han blei grunnlagd i samband med. Dei mange teatera, musea og kulturtilboda i Bath lokkar til seg rundt fem millionar turistar årleg. Charles Dickens og Jane Austen budde i byen i delar av liva sine, og Bath har ein årleg Jane Austen-festival.

Accommodation

Ein kan søke om studentbustad på campus, eller leige bustad på den private marknaden. Universitetet formidlar òg kontakt med lokale vertsfamiliar, for den som ønsker det.

Semester duration

September - januar og januar - juni.

Flott bygning
Photo:
© Bath Spa University College

Information