Home
Student Pages
erasmus+

Bath Spa University and Department of Information Science and Media Studies (ERASMUS+)

  • CountryUnited Kingdom
  • TownBath, Avon
  • Number of exchange places1
  • Study levelBachelor
  • Exchange programmeErasmus+
  • Exchange duration1 semester

Om lærestaden

About the institution and the city

Bath Spa University har røter tilbake til 1852, då Bath School of Art blei grunnlagt og fekk full universitetsstatus i 2005. I dag har det om lag 8500 studentar. Emnetilbodet er størst innan kreative fag, men det finst òg studieløp innanfor fagfelt som biologi og geografi. Universitetet har to hovudcampusar: Sion Hill, som ligg i sentrum og husar kunst- og design-faga, og Newton Park, som ligg sju kilometer vest for bykjernen.

Bath ligg sørvest i England, 25 kilometer unna Bristol. Han er rekna for å vere ein av verdas vakraste byar, og er ført opp på UNESCO si verdsarvliste. Byen har fått namn etter det romerske kurbadet som han blei grunnlagd i samband med. Dei mange teatera, musea og kulturtilboda i Bath lokkar til seg rundt fem millionar turistar årleg. Charles Dickens og Jane Austen budde i byen i delar av liva sine, og Bath har ein årleg Jane Austen-festival.

Accommodation

Ein kan søke om studentbustad på campus, eller leige bustad på den private marknaden. Universitetet formidlar òg kontakt med lokale vertsfamiliar, for den som ønsker det.

Semester duration

September - januar og januar - juni.

Flott bygning
Photo:
© Bath Spa University College

Information