Home
UiB Ambassador

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyheter

Bli UIB Utvekslingsambassadør

Skal du på utveksling høsten 2021? Ønsker du å dele erfaringene med dine medstudenter?

Pyramidene i Giza
1 Danske, 1 Nordmann og 1 Jemenitt på hver sin kamel (bilde fra utvekslingsbloggen).
Photo:
Anders Hjellum

Main content

Å dra på utveksling er en fantastisk mulighet til å utvikle din interkulturelle forståelse og faglig kompetanse. Gjennom ambassadørprogrammet deler du din erfaring underveis i oppholdet og etterpå i møte med andre studenter.

Vi søker SV-studenter som skal på utveksling høsten 2021, og som kan tenke seg å dele opplevelsene med medstudenter. Som UiB utvekslingsambassadør skal du dele erfaringene dine underveis i oppholdet. Alle utvekslingsambassadørene skriver innlegg på utvekslingsbloggen og har ansvar for SOME-kontoer (snapchat og instagram) i en uke under oppholdet. Det er også mulig å lage videoblogg. Etter oppholdet er du blitt eksperten og vil vi bruke dine kunnskaper og erfaringer i informasjonen til andre utreisende studenter. Alle som er ambassadører og gjennomfører programmet kvalifiserer til International Diploma of Merits.

Her finner du påmeldingsskjema (søknadsfrist 6. mai).

Hva er kravene? Vi søker deg som liker å formidle og synes dette virker spennende. Du må ha mulighet til å stille på et kick-off møte i mai som vil foregå digitalt. Dersom det blir mange påmeldte vil vi gjøre en prioritering for å sikre variasjon i deltakere fra ulike studieprogram og til ulike destinasjoner.

Om du har noen spørsmål eller lurer på noe i forbindelse med dette, er du velkommen til å ta kontakt med oss (Linnin Gyberg eller Grethe Meling).