Home
UiB Alumni Network

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Alumni-mentor

Mentorlunsj

Er du student eller på jobbjakt? Bli med på mentorlunsj!

Bilde av Grete Birkenes
Ventetiden fra alumni-mentor Grete Birkenes var ferdig med mastergraden i arbeids- og organisasjonspsykologi til hun fikk relevant jobb på HR-avdelingen på UiB, var lang. I podcasten forteller hun sin historie: nederlag og seire. Og verdifulle tips til den dagen du skal ut og finne deg jobb.

Main content

UiB Alumni arrangerer mentorlunsj tre ganger i semesteret. Der forteller en alumni-mentor om sin karrierevei og gir deg nyttige råd og tips. 

Mentorlunsj er for deg som er på jobbjakt, student eller som bare trenger noen råd til egen karriere. I tillegg til en presentasjon fra en av våre mentorer får du en gratis matbit og tid til å ta en prat med andre i samme situasjon.

Neste mentorlunsj finner sted i januar 2018 

Følg oss på Facebook og Twitter eller følg med i vår kalender for å få med deg neste mentorlunsj!

Podcaster fra tidligere mentorlunsjer

Ta en pause fra kontorpulten eller eksamenslesingen og lytt deg til en bedre CV med våre podcaster fra tidligere mentorlunsjer:

Konsulenttittelen kan virke diffus og det er lett å se for seg travle kvinner og menn i dress. Men, hva er en konsulent og hva gjør han? Hør Espen Vindegg fortelle om konsulentyrket.

Grete Birkenes leverte sin mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi i 2013 og jobber nå på HR-avdelingen til UiB. Hør Grete Birkenes fortelle om hva hun ville gjort annerledes.