Home
UiB Alumni Network

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
KARRIERESEMINAR FOR STIPENDIATER

Er du UiB-alumn med doktorgrad eller jobb innen rekruttering?

Har du en doktorgrad fra samfunnsvitenskapelig, humanistisk eller juridisk fakultet og jobber i en spennende bedrift? Eller jobber du aktivt med rekruttering? Da vil vi gjerne ha kontakt med deg!

Main content

Tirsdag 6. mars planlegger UiB Alumni et karriereseminar for stipendiater. I den anledningen søker vi:

  • alumner som har tatt en doktorgrad ved det samfunnsvitenskapelige, humanistiske eller juridiske fakultet og som i dag jobber i spennende bedrifter utenfor universitetssektoren.
  • rekrutteringsmedarbeidere (trenger ikke være UiB-alumn) fra bedrifter som har ansatte med doktorgrad eller som vurderer å ansette kandidater med doktorgrad – og som vil høre mer om hva de kan forvente av en slik kandidat.

Hensikten med seminaret er å etablere en arena hvor stipendiater møter alumner og rekrutteringsansvarlige i arbeidslivet, og hvor programmet og workshops fokuserer på karrierebygging etter endt doktorgrad.

Her er det viktig å få frem de gode karrieretipsene og viktige innspill til hvordan stipendiater bør tenke hvis de en dag skal søke en karriere utenfor akademia.

Seminaret vil vare en halv dag og avsluttes med gratis lunsj.

Er du eller din bedrift interessert i å delta? Ta kontakt med oss på: alumni@uib.no