Home
Department of Administration and Organization Theory

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyheter

Forelesninger i Virtual Reality

Fra høsten av vil en rekke av forelesningene ved administrasjon og organisasjonsvitenskap spilles inn med VR-teknologi!

VR-forelesninger
Photo:
Ole Vik/UiB

Instituttet jobber kontinuerlig med å forbedre undervisningen, og vårt neste grep blir heldigitaliseringen gjennom innspilling med Virtual Reality (VR) teknologi. Førsteamanuensis Thor Øivind Jensen blir den første som tar dette i bruk, i emnene AORG100A, AORG100B og POLECON100.

Jensen har lang historie med å jobbe med IT; fra å være instituttets hjelpemann i pionertida, via å lede UiB sine satsinger, til å studere IT og internetts implikasjoner for demokratiet. Når han da også opplever sviktende oppmøte på sine forelesninger, er det ikke overraskende at han er den første til å tilby sine forelesninger i VR, slik at studentene kan oppleve forelesningene hjemme. På bildet ser vi noen av de første innspillingene med nyinnkjøpt utstyr.

Er du student til høsten, men uten budsjett til dyre VR-briller? Instituttet tilbyr VR-briller lik de Thor Øivind bruker til de 100 første påmeldte studentene i de ovennevnte emnene.