Home
The Centre for Science Education

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
En del av Faglig-pedagogisk dag 2019

Workshop: Programmering i matematikk

I skissene til reviderte læreplaner ser vi at programmering dukker opp. Hvordan kan vi bruke programmering i matematikk på videregående skole? På denne workshop'en får du noen eksempler og får prøve det litt på din egen maskin.

Programmering i matematikk
Photo:
Colourbox.com

Main content

Johan Lie har med seg konkrete eksempler på hvordan du kan bruke programmering i matematikktimene. Du trenger ikke forkunnskaper for å delta på denne workshop'en, men delta gjerne på introduksjon til programmering kl. 10-11 på Faglig-pedagogisk dag. 

Funksjoner og likninger egner seg for enkle programmeringsoppgaver. Vi bruker Python på denne workshopen, og du får både ferdige eksempler og får prøve deg litt på egen hånd. Om dette gir mersmak, får du også informasjon om videreutdanningskurset i algoritmisk tenkning og programmering i matematikkfaget som planlegges fra høsten 2019.

Ta med din egen laptop. De som har meldt seg på kurset via skolelab.no vil få e-post på forhånd med veiledning slik at du har det som trengs på din maskin når du kommer. 

Kurset er en del av Faglig-pedagogisk dag 2019.

Kurset er fullt, med lang venteliste.
Vi har derfor satt opp heldagskurs i programmering i april.