Home
Education

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Møt UiB

Åpen dag ved Universitetet i Bergen

På Åpen dag kan du velge mellom arrangementer innen våre ulike fagretninger. Du får besøke campus, snakke med studenter og mulighet til å oppleve hvordan det er å studere ved Universitetet i Bergen.

Elever i en gymsal sittende på stoler, fokus på fire i forgrunnen
På Åpen dag ved Universitetet i Bergen kan du besøke fagmiljøene og være student for en dag. Ved å være på campus får du også innblikk i hvordan det er å være student.
Photo:
Eivind Senneset

Åpen dag vil finne sted 15. februar 2021. Programmet blir klart i høst.

Mer informasjon om Åpen dag i Bergen finner du på opendag.no

Om Åpen dag

Universitetet i Bergen tilbyr mange ulike arrangement som du vil kunne velge mellom. Hvert arrangement varer i 1,5 timer, og handler om ulike studierelaterte temaer. For eksempel kan du lære om ulike studietilbud, få faglige smakebiter, eller lære om studentliv og utveksling.

Ved å være på campus og gå i gangene med studentene vil du få en følelse av hvordan det faktisk er å studere. Det er lagt inn reisetid mellom arrangementene, slik at det skal være mulig å reise fra en institusjon til en annen.