Home
The Centre for Science Education

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Tilbud for alle skoler

Julens botanikk på Milde

Ta med elevene til en faglig og stemningsfull adventsutstilling på Milde. Krydderplanter som gir duft av jul, tradisjonsrike nøtter og frukter, og selvsagt julepynten. Vakre blomster, juletre, misteltein og kristtorn.

Juleutstilling
Photo:
Foto: Bjørn Moe. Akvarell: F. E. Køhler

Main content

Julens botanikk vises i Lystgården i Botanisk hage på Milde, både inne i huset og i hagen utenfor. Her kan du se og ikke minst lukte planter og krydder som hører julen til. Vi viser de klassiske juleplantene, hvordan de ser ut og hvor de kommer fra. Utendørs viser vi vintergrønne planter, og i labyrinten har vi en spennende aktivitet.

I vårt skoletilbud tilbyr vi oppgaver som elevene kan besvare under omvisningen. Elevene kan også bli utfordret med oppgaver det ikke er fasitsvar på. Oppgavene er tilpasset ulike klassetrinn, fra barneskole til videregående skole.

Tidsrom: Undervisningstilbudet er 2.-13. desember (uke 49 og 50). Du kan sjekke ledige tidspunkt på skolelab.no.

Transport: Tilbudet blir lagt inn i Den kulturelle skolesekken. Buss nr. 53 går fra bybanestoppet Birkelandsskiftet til Milde snuplass. 

Kontakt: 
Bjørn Moe
E-post: bjorn.moe@uib.no
Tlf: 55587262
Mobil: 92640898