Home
Faculty of Law

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
SEMINAR

Søvig og Bernt om ny universitets- og høgskolelov

Dekan Karl Harald Søvig har vært sentral i arbeidet med ny universitets- og høgskolelov.

Bilde av Bernt og Søvig
Jussprofessorene Jan Fridthjof Bernt og Karl Harald Søvig har begge vært sentrale i arbeidet med å lage norges universitets- og høgskolelov. De møtes til samtale på Dragefjellet for å samtale om hva som er nytt i det nye lovforslaget som presenteres denne måneden.
Photo:
UiB.no

Main content

Neste uke blir forslaget til ny universitets- og høgskolelov lagt fram. Jussprofessor og dekan Karl Harald Søvig har sittet i den regjeringsutnevnte utredningsgruppen som har laget forslaget til ny universitets-og høgskolelov.

Vil du bli klokere på hva den nye loven vil bety for norske universitet og høgskoler? Fakultetet inviterer til et åpent seminar, hvor Søvig vil presentere hovedtrekkene i den nye universitets- og høgskoleloven.

I arbeidet med den forrige universitets-og høgskoleloven var professor Jan Fridtjof Bernt svært sentral. Han kommer til seminaret på Dragefjellet for å gi kommentarer til den nye loven.

Seminaret er gratis og åpent for alle.